KOFFIE VOOR HORECA EN BEDRIJVEN

SPECIAAL GEBRAND VOOR WEST-FRIESLAND

KOFFIE IN DE HORECA


Je hebt je eigen horecaconcept. Je hebt een visie over hoe jouw onderneming eruit moet zien, hoe het moet aanvoelen voor de gast en hoe jouw team met elkaar omgaat. Je hebt de drive om jouw gasten bepaalde producten, die jij te gek vindt, te laten zien, ruiken en proeven. Misschien serveer je graag overheerlijke producten van lokale leveranciers, een stuk zuurdesembrood met een gepocheerd eitje of een Westfriese kippensoep waarvan je de bouillon zelf trekt. 


Die focus op kwaliteit en onderscheidend vermogen kun je ook laten terugkomen in de koffie die je schenkt. Je bent bij Westfriese Koffie niet simpelweg een afnemer, je gaat een samenwerking aan. Samen met de mensen in jouw team werken wij toe naar het neerzetten van een geweldig product. Westfriese Koffie leert hen het verhaal van het product te vertellen, hoe ze onze bonen optimaal kunnen extraheren en hoe ze de melk perfect moeten opschuimen.

KOFFIE OP DE WERKPLEK

Hoe klein of groot jouw bedrijf ook is, voor Westfriese Koffie is er altíjd een moment. Wil jij jezelf en/of jouw werknemers niet alleen scherp houden met cafeïne van 9 tot 5 maar gun je hen en jezelf ook een kop écht lekkere koffie? Of fiets je iedere dag met een glimlach naar je werk, maar verdwijnt die naarmate je het koffiezetapparaat nadert?

Westfriese Koffie kan ook jouw werkplek voorzien van prachtige koffie
en/of een bijpassende koffiemachine.

Informeer naar onze prijzen voor bedrijven en neem contact op met Westfriese Koffie via info@westfriesekoffie.com of bel 06 1709 2436.

KWALITEITSKOFFIE MET EEN EIGENWIJZE TWIST

Gaan jouw klanten voor espresso, cappuccino, latte, of – weer helemaal trendy – voor vertrouwde filterkoffie, oftewel ‘slowcoffee’, volgens authentieke zetmethodes?

Vooral belangrijk is, dat de koffiebonen van goede kwaliteit zijn en dat
de koffie op de goede manier gezet wordt. Daar hoeft niet altijd een ‘dure’ koffiemachine aan te pas te komen. Het vergt vooral een goede basis- koffiekennis en het juiste koffiegevoel.

Klaar om het koffieniveau van je horecaonderneming naar het volgende level te tillen? 

Informeer naar onze prijzen voor horeca en neem contact op met Westfriese Koffie via info@westfriesekoffie.com of bel 06 1709 2436.

Op zoek naar een mooie koffie voor

in je horecazaak, bedrijf of op je werkplek?

Of juist voor thuis of om te geven als cadeau?


Bekijk ons koffie assortiment bij ‘bestellen’.

Er zit vast wel een koffie tussen die je aanspreekt.


Aarzel niet, neem contact met ons op

om een bestelling te doen.